Actie voor burgerinitiatief voor behoud bomen N319

videoRUURLO/BELTRUM - Onder aanvoering van Bomenstichting Achterhoek, Stichting Natuurlijk Achterhoek en Stichting Mooi Groenlo is tweede paasdag actie gevoerd voor behoud van de 343 met kap bedreigde eiken langs de N319 tussen Ruurlo en Groenlo. 

13 reacties

 • leo

  3 jaar geleden
  Onzin, kosten van snipperhout zijn hoger dan de opbrengsten. Stamhout kan wat opbrengen, maar tophout is alleen een kostenpost, of je dat nu afvoert,versnipperd of ergens neergooit.
 • Hnas Jonker

  3 jaar geleden
  Ja tuurlijk een 60 km weg, die hebben we ook nog niet.
 • Planplan

  3 jaar geleden
  Groenloseweg tussen Winterswijk is weer opnieuw beplant
 • theo

  3 jaar geleden
  Je zou bijvoorbeeld ook andere verkeers remmende maatregelen treffen want het is wel een weg waar je flink gas kunt geven.En met al dat gedoe met de telefoon in de auto nu krijgen de bomen de schuld van ongelukken.Kijk is of je er een 60 kilometer weg van kunt maken
 • Senors

  3 jaar geleden
  Er zijn toch wel cijfers bekend neem ik aan? Aan de bomen te zien zijn er zeker ernstige ongelukken gebeurd al dan niet veroorzaakt door uitwijken voor een roekeloze tegenligger!Aantal auto's neemt met de bevolking en de welvaart toe, dus ook de kans op dodelijke ongelukken. Bomen weg! Ook de provincie heeft herplantplicht. Eén dode extra is al teveel! 

Achterhoek