Volledig scherm
© News United

Auto belandt in sloot in Ruurlo

RUURLO - Een automobilist is op de Groenloseweg in Ruurlo begin deze avond uit de bocht gevlogen doordat hij de macht over het stuur verloor. Hij kwam op zijn zijkant in een sloot tot stilstand. Het verkeer werd omgeleid over de parallelweg.

De bestuurder is door de brandweer uit de auto gehaald, omdat deze bekneld zat en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De auto is total loss en afgesleept door een bergingsbedrijf.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Monument met 104.000 stenen herdenkt  omgekomen joden in Achterhoek

    Monument met 104.000 stenen herdenkt omgekomen joden in Achterhoek

    WINTERSWIJK / GENDRINGEN - In zeven Achterhoekse gemeenten is eind januari het monument Levenslicht van kunstenaar Daan Roosegaarde te zien. Dat bestaat uit een cirkel met daarop honderden stenen die met lichtgevende inkt zijn bestreken. Daardoor lichten ze op in het donker, onder invloed van een uv-lamp. Elke steen staat symbool voor één joodse Achterhoeker, die tijdens de Duitse bezetting tussen 1940 en 1945 is afgevoerd en vermoord.

Achterhoek