Volledig scherm
Het bedrijf Camperpassie op de locatie van de vroegere Ford-garage Van Lochem op de hoek van de Oude Eibergseweg en Parallelweg op het Needse bedrijventerrein Wheemergaarden. © Peter Zandee

Bedrijf Camperpassie van Twente
naar Achterhoek

NEEDE / HAAKSBERGEN - Er staat weer geregeld een Ford te pronken. Maar dan wel tussen de andere merken, en van heel ander model dan de personenauto's waar het eerder om draaide. 

De locatie van de vroegere Ford-garage Van Lochem is sinds kort het domein van het bedrijf Camperpassie. 

Haaksbergenaar Peter Blanken  is tien jaar na de start van zijn bedrijf overgevlogen van Twente naar de Achterhoek. Op de hoek van de Parallelweg en Oude Eibergseweg staan inmiddels  campers voor en ín de showroom. 

In  de werkplaats is plek voor meerdere kampeerauto's  tegelijk voor reparatie en onderhoud. Daarmee heeft het bedrijf veel meer ruimte dan in de bedrijfshal op De Greune in Haaksbergen, waar Camperpassie de afgelopen periode zat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek