Volledig scherm
Het koningspaar van Beltrum: Jolanda Klein Nijenhuis en Ruud Nijenhuis. © Marco Heutinck

Beltrum heeft een nieuw koningspaar

BELTRUM - Ruud Nijenhuis is dinsdag gekroond tot schutterskoning van Beltrum. Hij loste het 151e en beslissende schot. Bij de dames was het Jolanda Klein Nijenhuis die na 261 schoten de vogel naar beneden haalde. Aan het vogelschieten bij de heren namen in totaal 112 schutters deel, bij de dames waren het er 60.

Nijenhuis haalde naast de romp ook de staart en rechtervleugel naar beneden. De linkervleugel was voor Daan Boekelder en de hals voor Tom Ratering. Bij de dames was het Jolanda Klein Nijenhuis die de romp naar beneden wist te krijgen. De vleugels waren voor Paulien Storteler en Manon Huinink. De hals was een prooi voor Lisette Geessink en de staart voor Kim Geverinck.

Jeugd

Tot jeugdprins werd Lenn Wilderink gekroond. De titel jeugdprinses is voor Nora Papen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Blijft Intertoys in de Achterhoek en Liemers? ‘Zulke winkels moeten op zoek naar het gat in de markt’
    PREMIUM

    Blijft Intertoys in de Achterhoek en Liemers? ‘Zulke winkels moeten op zoek naar het gat in de markt’

    DOETINCHEM/WINTERSWIJK - De werknemers van vijf Intertoys-winkels in de Achterhoek en een in Zevenaar verkeren in grote onzekerheid. De winkelketen heeft uitstel van betaling aangevraagd en verwacht wordt dat zeker honderd van de vierhonderd vestigingen in Nederland gaan sluiten. Mocht dat in Doetinchem, Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten of Zevenaar gebeuren, dan valt er een gat in de regionale speelgoedbranche.

Achterhoek