De kuifcaracara in het Achterveld bij Neede. „Dit heb ik nog nooit meegemaakt.”
Volledig scherm
PREMIUM
De kuifcaracara in het Achterveld bij Neede. „Dit heb ik nog nooit meegemaakt.” © Benno Stortelder

Benno fotografeert bijzondere roofvogel in de Achterhoek: ‘Mijn handen trilden’

NEEDE - Er gaan maanden voorbij dat-ie zich nergens in Nederland laat zien. Maar deze week dook de bijzondere kuifcaracara pardoes op in de Achterhoek. Benno Stortelder uit Neede legde de exotische verschijning vast in het Achterveld, een klein natuurgebied bij Neede. „Met trillende handen van de spanning.”

14 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Jan Nuvens maar om bij elk bericht de door je verfoeide windturbines te betrekken is lachwekkend, daar reageer ik op. nou Jan dat vind ik nou belachelijk ben er trouwens wel blij mee dat jij zo verwoed volgt.
 • Jan Nuvens

  1 maand geleden
  @johann, mening hebben staat vrij, maar om bij elk bericht de door je verfoeide windturbines te betrekken is lachwekkend, daar reageer ik op.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Jan Nuvens het moesten helaas 3 tekstberichten worden omdat het tekstveld te weinig ruimte biedt om op iemand zoals jou te reageren. Jij had mijn reactie gewoon kunnen negeren dan was deze onnodige discussie niet ontstaan. En wat jij van mij vindt, dat is aan jou. het is zoals C. Bosman vermelde niet normaal om op de persoon te reageren, want ieder heeft zijn eigen mening. ik dus ook.
 • Jan Nuvens

  1 maand geleden
  @johann, grappig dat de 3 overspannen reacties op mijn berichtje precies datgene bevestigen wat ik al dacht.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  C. Bosman Andere discussie ergens anders voeren aub. dit was helaas nodig. er zijn eenmaal lieden die andere opvattingen hebben.

Achterhoek