Demonstratie tegen windmolens bij de Melktap in Geesteren door Needenaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Demonstratie tegen windmolens bij de Melktap in Geesteren door Needenaren. © Jelle Boesveld

Berkelland: windmolens alleen bij Beltrum en Ruurlo, op grens met Oost Gelre

BELTRUM/ RUURLO - Berkelland wil alleen windmolens toestaan ten zuiden van Beltrum en Ruurlo op de grens met Oost Gelre. Alle andere locaties in de gemeente vallen af, zo heeft de gemeenteraad besloten. 

7 reacties

 • Coen Heveling

  3 dagen geleden
  @ Mattie, Google is je beste vriend… daar waar men zich al aan het Nevele-arrest houdt, bijlagen turbines tien maal de ashoogte bij woningen vandaan. Zeg maar 1500 meter voor moderne turbines. Dat is bijna onmogelijk in de Achterhoek.
 • Johann Janssen

  4 dagen geleden
  dan heeft protest van de Needenaren geholpen. echter nu wordt het probleem in een ander deel van de gemeente geparkeerd. hier zullen de Oost Gelressen dus flink tegen in het geweer moeten komen om dat snode plan te voorkomen.
 • J.M. Horst

  4 dagen geleden
  Goed idee deze windmolens. Het herinnert ons er steeds opnieuw aan dat we energie nodig hebben om ons comfortabele leven te kunnen leiden. En comfort gaat nu eenmaal niet zonder concessies te moeten doen.
 • Mattie Veld

  4 dagen geleden
  Dus Coen volgens het Nevele arrest kunnen/mogen die dingen helemaal niet in bewoond gebied komen. Ik zou er gelijk tegen gaan protesteren.
 • Johann Janssen

  4 dagen geleden
  bezint eer gij begint lekker makkelijk om je rotzooi bij de buren pal voor de deur te smijten. fijne gemeentebestuur van je noabers moet je het hebben.

Achterhoek