Brenda van Aarsen tijdens haar auditie in The Voice of Holland.
Volledig scherm
PREMIUM
Brenda van Aarsen tijdens haar auditie in The Voice of Holland. © RTL

Brenda (33) uit Borculo krijgt volle laag van geïrriteerde Anouk in The Voice: ‘Was wel pittig’

De auditie van Brenda van Aarsen (33) uit Borculo vanavond in The Voice of Holland is er eentje waar nog lang over nagepraat zal worden. Niet alleen draaiden twee coaches al na de eerste noot, vooral het felle commentaar van coach Anouk levert veel reacties op. Brenda krijgt de volle laag, maar blijft er nuchter onder. ,,Het is een kwestie van smaak”, laat ze weten aan de Stentor.

17 reacties

 • AstrA1993

  1 maand geleden
  Inderdaad het is een irritant persoontje die Anouk... met haar grote waffel denkt ze indruk te kunnen maken en alle aandacht naar zich toe  te trekken ...!   nou dat lukt  haar toch wel , gezien haar levensstijl  waarbij niet alleen haar grote waffel  vaak open en dicht gaat...
 • Eric

  1 maand geleden
  Brenda is nu wel ineens zo ongeveer de bekendste Voice kandidaat van dit seizoen. Of weten jullie nog heel veel andere namen van kandidaten?
 • W. Peters

  1 maand geleden
  Ik vind vooral Anouk irritant. En ik voorspel dat Brenda er voorlopig nog wel even in blijft. Zij kan tenminste wel zingen.
 • Mies

  1 maand geleden
  Het stond hier toevallig op, na nieuws en visite op zender blijven hangen, de weken er voor keek ik niet en hierna ook niet.
 • vrijheid

  1 maand geleden
  Anoek is de enige met verstand van muziekZe is eerlijk en ja ze had gelijkWat een irritant mens die BrendaMaak een keuze en ga niet achterlijk de aandacht trekkenVolgende ronde er meteen uit die muts
 1. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

 2. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

Achterhoek