Deze brug zou in Lochem moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze brug zou in Lochem moeten komen. © René Sterk

Bruggen over de Berkel als attractie

BERKELLAND - Toeristen komen al naar de Achterhoek voor musea en de natuur. Maar waarom bieden we ze niet nog meer? Overdekte bruggen bijvoorbeeld. Met dat idee is een speciaal opgerichte stichting aan de slag gegaan.

3 reacties

 • Zonneschijn

  3 jaar geleden
  Van die import moet je het anders wel hebben, dat heeft het krimp gebied verholpen. En denk je nou werkelijk dat alleen, bij jullie nuchtere mensen wonen. Kijk eens naar de eerste voetbalwedstrijd, denken gelijk dat ze in het linker rijtje blijven. En Jolink die altijd in de belangstelling wil blijven staan, al is het maar om zijn staartje. Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg, dat leer je overal hoor, heel belangrijk.
 • Johann utBroamt

  3 jaar geleden
  help wie komt er nou op zo'n belachelijk idee. Blijf liever als nuchtere Achterhoeker met de beide voeten op de gezonde Achterhoekse grond staan! Dit komt zeker op zo'n import burger die zich hier gevestigd heeft. Je jaagt de toerist eerder weg dan dat je ze lokt met die onnozele brugconstructies. Trouwens mogen de burgers soms weer voor de kosten opdraaien? Er is al genoeg over de balk gegooid.
 • Kees

  3 jaar geleden
  Heer Zappije het museum More is een trekpleister omdat de eigenaar heeft nagedacht over welke invulling het object moest krijgen en heeft vervolgens het in een zeer mooie staat herstelt waar de gemeente zeer nalatig onderhoud had laten plaats vinden de afgelopen decennia. Ik hoop dat u werkelijk niet zo dom bent om Borculo te willen vergelijken met Venetië in toeristische aantrekkingskracht.U bent als gemeente nog niet eens in staat om de drugs en alcohol overlast in Berkelland te bestrijden dus wilt u zich aub niet op het vlak van mondiaal denken en ontplooien begeven aub !!

Achterhoek