Volledig scherm
Mike Gerritsen treedt binnenkort op tijdens het Amsterdam Dance Event. © archief/Jan Houwers

Droom komt uit voor dj Mike Gerritsen uit Borculo: optreden op Amsterdam Dance Event

BORCULO - Voor de Borculose dj Mike Gerritsen komt een droom uit. Hij mag 19 oktober optreden op het Amsterdam Dance Event, waar zo'n 350.000 bezoekers op af komen. 

Een gig tijdens het ADE ( Amsterdam Dance Event). Dat is  iets waar de 21-jarige Gerritsen zes jaar geleden nog over droomde. Maar dit jaar wordt het werkelijkheid. Mike ziet het als hoogtepunt in zijn zesjarige dj-carrière.

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie gericht op dance, die sinds 1995 jaarlijks in Amsterdam gehouden wordt. Met zo'n 350.000 bezoekers is het een van de grootste evenementen van de stad en tevens de grootste conferentie voor elektronische muziek ter wereld.

„Ik heb veel toffe dingen gedaan in de afgelopen jaren. Zo mocht ik optreden in het voor- en naprogramma van popgroep Broederliefde, vier keer op Reurpop, in De Lichtfabriek in Haarlem, op het Hemelgames Festival en vele andere plekken waar Mike de afgelopen jaren zijn ding als dj mocht doen. 

Op 19 oktober mag Mike afreizen naar Amsterdam om daar vervolgens de ADE Afterwork by Gigstarter af te sluiten. In 2017 werd Mike nog uitgeroepen tot Gigstarter artist of the year 2017: Best DJ.

Vanaf 1 oktober zal de Gigstarter artist of the year competitie weer van start gaan, Mike is als voormalig winnaar dit jaar uitgesloten voor deelname maar zit wel in de jury voor de eerste ronde voor de dj's.

Volledig scherm
DJ Mike Gerritsen, die bij poll van landelijke boekingssite Gigstarter bij de DJ's is uitverkoren tot Artist Of The Year. © Carlo ter Ellen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek