Volledig scherm
PREMIUM
Door de route van het corso dit jaar korter te maken, wil de organisatie bezoekers nadrukkelijker met verder aanbod - zoals straattheater - kennis laten maken. © Martijn Koolmees

Festunique Beltrum blijft vernieuwen

BELTRUM - Het bloemencorso blijft een hoogtepunt van Festunique. Maar door het parcours van de stoet bloemenwagens te verkorten, komt een groter deel van het publiek in aanraking met andere onderdelen van het feest.

Het Beltrumse volksfeest nieuwe stijl beleeft als Festunique komend weekend de zevende editie.

Afgelopen winter hebben de Beltrumers uitgebreid gebrainstormd over wat verder kan worden verbeterd. Dat leidt na zes jaar combinatie tot verdere vernieuwing.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Blijft Intertoys in de Achterhoek en Liemers? ‘Zulke winkels moeten op zoek naar het gat in de markt’
    PREMIUM

    Blijft Intertoys in de Achterhoek en Liemers? ‘Zulke winkels moeten op zoek naar het gat in de markt’

    DOETINCHEM/WINTERSWIJK - De werknemers van vijf Intertoys-winkels in de Achterhoek en een in Zevenaar verkeren in grote onzekerheid. De winkelketen heeft uitstel van betaling aangevraagd en verwacht wordt dat zeker honderd van de vierhonderd vestigingen in Nederland gaan sluiten. Mocht dat in Doetinchem, Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten of Zevenaar gebeuren, dan valt er een gat in de regionale speelgoedbranche.

Achterhoek