Een fietser is woensdagmiddag in botsing gekomen met een auto in Rekken. De fietser raakte daarbij zwaargewond.
Volledig scherm
Een fietser is woensdagmiddag in botsing gekomen met een auto in Rekken. De fietser raakte daarbij zwaargewond. © News United / 112 Achterhoek-nie

Fietser (91) zwaargewond na aanrijding met auto in Rekken

REKKEN - Een 91-jarige fietser is woensdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde op de Zuid Rekkenseweg in Rekken.

De fietser wilde naar verluidt vanuit de Zuid Rekkenseweg de Rekkenseweg oversteken. De automobilist kon de fietser daarbij niet meer ontwijken en schepte daarop de 91-jarige man. 

De fietser is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Er werd na het ongeluk een mobiel medisch team per traumahelikopter opgeroepen, maar dat werd tijdens de vlucht weer afgemeld. 

De politie doet onderzoek naar de precieze oorzaak van het ongeval. De kruising van de Zuid Rekkenseweg en de Rekkenseweg blijft voorlopig afgesloten.

De exacte aard van de verwondingen van de fietser is niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek