Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Hartverwarmende toeteractie voor Mees langs de N18

EIBERGEN - Een oproep van Achterhoeker Marco Wassink aan truckers om op de N18 om een zwaaiende jongen uit Eibergen te groeten krijgt een enorme bijval. Mees is dol op vrachtwagens en staat bijna elke vrijdagmiddag bij Eibergen naar de passerende trucks te kijken en te zwaaien. 

Sinds Wassink een oproep deed vorige week op Facebook passeert bijna geen chauffeur meer zonder te claxoneren. Maar ondertussen komen er bij Wassink ook allerlei geschenken binnen van transportbedrijven. Wassink had diverse bedrijven gevraagd om een schaalmodel van een vrachtwagen, of ander leuk promotiemateriaal. „De respons is enorm. Dit had ik ook niet verwacht”, zegt Wassink, die werkt voor HSF Logistic in Winterswijk. „Er is ook een rijschool, die hem mee wil nemen in een vrachtwagen.” 

De ouders van Mees, die een zeldzame aandoening heeft, zeggen alle reacties ‘hartverwarmend’ te vinden. „Het ontroert ons dat zoveel mensen een reactie achterlaten of iets voor onze zoon willen doen.” Zij willen echter in het belang van hun zoon verder geen media-aandacht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek