De legendarische zanger Hein Migchelbrink (72) gaat op pad met een nieuwe versie van The Spitfires, ‘jonge honden’ uit Noord-Holland.
Volledig scherm
PREMIUM
De legendarische zanger Hein Migchelbrink (72) gaat op pad met een nieuwe versie van The Spitfires, ‘jonge honden’ uit Noord-Holland. © Arjan Gotink

Hein Migchelbrink gaat nog eenmaal op pad met The Spitfires (2.0)

De legendarische Ruurlose zanger en bassist Hein Migchelbrink (72) gaat dit jaar nog eenmaal langdurig op pad met de nieuwe, jonge versie van The Spitfires. Die band is vooral in het noord-oosten des lands bekend van hits als Motorboot en Links van Varsseveld (bekendste strofe: ‘Ik zal ow met de piele tegen de boks aansloan’). Migchelbrink kijkt uit naar de afscheidstoer met ‘een groep jonge honden’.

Die jonge honden zijn vooral in Noord-Holland wereldberoemd, onder de naam De Woudrukkers. Ze afficheren zich als ‘de grootste rock ’n loll band van Noord-Holland’. Migchelbrink zag De Woudrukkers vorig jaar optreden in Beilen en raakte onder de indruk van de band.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek