Wijkagent Jeugd Martijn Schot bij de JOP op De Maat in Eibergen. „Alles wordt vernield: prullenbakken, bankjes, alles wordt gesloopt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Wijkagent Jeugd Martijn Schot bij de JOP op De Maat in Eibergen. „Alles wordt vernield: prullenbakken, bankjes, alles wordt gesloopt.” © Frans Nikkels Fotografie

Jeugdagent slaat alarm over drugs en overlast: ‘Sinds corona lijken jongeren in Berkelland van God los’

EIBERGEN - Vernielingen, overlast, bedreigingen en drugsgebruik. Sinds de coronalockdown lijken jongeren in Berkelland van God los. Jeugdagent Martijn Schot roept ouders op hun verantwoordelijkheid te nemen. „Want dit is ongekend!”

9 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Misschien eens een echte straf uitdelen Iets wat 'pijn' doet?
 • Kees de Jong

  1 jaar geleden
  De heer Schot heeft gelijk met de drugsoverlast. Echter wordt er in dit artikel duidelijk niet gemeld dat de B & W met haar wanbeleid hier zelf verantwoordelijk voor is. Berkellandse politie bezuinigd werkelijk alles kapot door incompetentie....speeltuin weg in Ruurlo om vervolgens weer speeltuin te plaatsen.... enz enz enz..... en het hebben van 1 agent op een groot probleem als drugs is niet eens een druppel op een gloeiende plaat maar dat is helemaal niet aan preventie of bestrijding.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Drugs en messen... ben blij dat ik geen kinderen heb.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Veel ouders vinden blowen normaal en onschuldig maar het is wel de opmaak naar ergere drugs. Nederland wordt de ons omringende landen al een narcostaat genoemd en ik denk dat ze gelijk hebben.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Vertel bart, weet jij er meer van?! Het lijkt me dat dit al veel eerder aan het handje was.