Volledig scherm
De jongens van Sportclub Neede vieren hun kampioenschap. Foto is enkel ter illustratie, of slachtoffer ook een van de voetballers is is onduidelijk. © Wim Busschers

Kampioensfeest eindigt voor jongen in de bossen na botsing tegen auto

NEEDE - Het kampioensfeest bij Sportclub Neede is voor een jongen afgelopen zondag vermoedelijk minder leuk geëindigd dan gehoopt. Hij fietste 's avonds met zijn fiets tegen een auto aan de Kempersdijk in het dorp. 

De jongen fietste vervolgens door zonder zich te melden bij de auto-eigenaar, schrijft de politie Berkelland op Facebook.

Een getuige heeft de jongen rond 20.30 uur gezien en tipte het agenten. Volgens de politie reed hij richting de Rondweg en belandde hij daar in de bossen. Mogelijk heeft het slachtoffer daarbij letsel opgelopen. 

De politie laat weten te hopen dat de jongen het voorval zich nog herinnert na het kampioensfeest van de sportclub, of dat de ouders wellicht nog schade aan de fiets opmerken. De hoop is dat de jongen of zijn ouders zich melden. ‘Hopelijk doet Facebook zijn werk en meldt de jongen zich zelf. Dan is de eigenaar ook weer blij!', schrijft de politie erbij op Facebook. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

  In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

  LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.
 2. Na drie jaar praten gaat eindelijk de aanleg van ‘uitdagende’ mtb-route in Achterhoek van start
  PREMIUM

  Na drie jaar praten gaat eindelijk de aanleg van ‘uitdagende’ mtb-route in Achterhoek van start

  BARCHEM/BORCULO - Na drie jaar van vooral praten gaat eind deze week dan daadwerkelijk de schop de grond in voor de aanleg van de vernieuwde mountainbike-route de Achterhoek. Komende vrijdag zullen vrijwilligers op de Kaleberg nabij Barchem de eerste werkzaamheden uitvoeren. Voorzitter Marcel Boereboom van de Stichting Mountainbike Achterhoek verwacht dat alles over drie jaar klaar zal moeten zijn.

Achterhoek