Volledig scherm
De jongens van Sportclub Neede vieren hun kampioenschap. Foto is enkel ter illustratie, of slachtoffer ook een van de voetballers is is onduidelijk. © Wim Busschers

Kampioensfeest eindigt voor jongen in de bossen na botsing tegen auto

NEEDE - Het kampioensfeest bij Sportclub Neede is voor een jongen afgelopen zondag vermoedelijk minder leuk geëindigd dan gehoopt. Hij fietste 's avonds met zijn fiets tegen een auto aan de Kempersdijk in het dorp. 

De jongen fietste vervolgens door zonder zich te melden bij de auto-eigenaar, schrijft de politie Berkelland op Facebook.

Een getuige heeft de jongen rond 20.30 uur gezien en tipte het agenten. Volgens de politie reed hij richting de Rondweg en belandde hij daar in de bossen. Mogelijk heeft het slachtoffer daarbij letsel opgelopen. 

De politie laat weten te hopen dat de jongen het voorval zich nog herinnert na het kampioensfeest van de sportclub, of dat de ouders wellicht nog schade aan de fiets opmerken. De hoop is dat de jongen of zijn ouders zich melden. ‘Hopelijk doet Facebook zijn werk en meldt de jongen zich zelf. Dan is de eigenaar ook weer blij!', schrijft de politie erbij op Facebook. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek