Volledig scherm
De N315 bij café Rustoord bij de afslag Rietmolen. Borden geven hier aan dat de weg richting Neede vanaf dit punt per maandag dicht gaat. © Peter Zandee

Maandenlang omrijden van en naar Neede

NEEDE / RIETMOLEN - De N315 (Haaksbergseweg) tussen Rietmolen en Neede gaat vanaf vandaag (maandag 28 mei) dicht voor het verkeer. 

Aannemer NTP heeft maanden nodig voor de reconstructie van de weg om onder andere een rotonde aan te leggen op de kruising bij café Rustoord bij Rietmolen.

De wegafsluiting tussen Rietmolen en Neede heeft flinke consequenties voor lokaal en doorgaand verkeer. De N315 is een drukbereden route tussen onder meer Borculo en de N18. Al is Neede al langer een knooppunt waar weinig doorkomen aan is, door de ombouw van de Rondweg bij Neede.

Verkeer kan onder meer omrijden via de N823 (Needseweg bij Eibergen/Eibergseweg bij  Neede), of via de N18 via Haaksbergen-Hengevelde of via dezelfde N18 via Groenlo-Ruurlo.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek