Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Boereboom, voorzitter van de Stichting Mountainbike Achterhoek, zoeft ook zelf graag regelmatig door het bos bij zijn woonplaats Lochem. Vrijdag wordt een begin gemaakt met de aanpassing en uitbouw van een mtb route door diverse Achterhoekse gemeenten. © Foto Arjan Gotink

Na drie jaar praten gaat eindelijk de aanleg van ‘uitdagende’ mtb-route in Achterhoek van start

BARCHEM/BORCULO - Na drie jaar van vooral praten gaat eind deze week dan daadwerkelijk de schop de grond in voor de aanleg van de vernieuwde mountainbike-route de Achterhoek. Komende vrijdag zullen vrijwilligers op de Kaleberg nabij Barchem de eerste werkzaamheden uitvoeren. Voorzitter Marcel Boereboom van de Stichting Mountainbike Achterhoek verwacht dat alles over drie jaar klaar zal moeten zijn.

Enkele jaren geleden werd het plan geopperd om het voor de mountainbikers in deze regio wat uitdagender en spannender te maken. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek