Protestactie tegen de nieuwe mestvergister in Groenlo
Volledig scherm
Protestactie tegen de nieuwe mestvergister in Groenlo © Dg

Poeplucht als protest

ARNHEM/GROENLO - Tien demonstranten in witte pakken hebben vanmiddag voor de deur van het provinciehuis in Arnhem geprotesteerd met poeplucht. Ze voerden actie tegen de komst van een mestvergister in Groenlo.

11 reacties

 • Kat

  3 jaar geleden
  Mee eens. Bovendien wordt er teveel mest geproduceerd door een overschot aan dieren en is dat al op zich al slecht voor het milieu. Een mestvergister zou niet nodig moeten zijn om van het overschot aan mest af te komen, er zou nooit een overschot moeten zijn en net voldoende om land te bemesten.
 • Pierre

  3 jaar geleden
  Waar koop je een spuitbus poepgeur?
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  De meeste van deze mensen werken gewoon. Misschien is het u al eens opgevallen dat mensen in Nederland tegenwoordig ook vrije dagen hebben? En dat dat niet per se meer op "de dag desHeren" is? Tenminste, ik neem aan dat u uw reactie ook in vrije tijd plaatst? U had die tijd ook kunnen gebruiken om te werken, wat te presteren i.p.v. tegen deze actie te schoppen. Argument dat het hard nodig is voor milieu en energie voorziening klopt niet. Gaat net zoveel grijze energie in als er "groene" energie uitkomt (door drogen mest tot korrels).
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Dit riekt naar een stinkend zaakje.
 • Zonneschijn

  3 jaar geleden
  Blijkbaar is het tegenwoordig in de buiten kernen ook niet meer je van het, er is net als in de stad veel gezeur,,niet teveel geiten, koeien, varkens, gunnen elkaar niet veel meer.

Achterhoek