Mensen lopen naar binnen bij de topsporthal in Doetinchem, één van de vaccinatielocaties van de GGD in de Achterhoek. De personen op deze foto hebben niets te maken met de bedreigingen.
Volledig scherm
Mensen lopen naar binnen bij de topsporthal in Doetinchem, één van de vaccinatielocaties van de GGD in de Achterhoek. De personen op deze foto hebben niets te maken met de bedreigingen. © Jan Ruland van den Brink

Politie neemt bedreiging prikpersoneel GGD zeer serieus: ‘Mensen moeten normaal hun werk kunnen doen’

DOETINCHEM/ LICHTENVOORDE - De politie neemt de bedreiging van prikpersoneel van de GGD zeer serieus. Er wordt onderzoek gedaan. ,,Mensen moeten normaal hun werk kunnen doen”, zegt een politiewoordvoerder.

4 reacties

 • trees massop

  1 jaar geleden
  Schande als ze een oproep krijgen gaan ze niet en komt vakantie eraan willen ze met grof geweld de vaccinatie ik heb echt met de medewerkers te doen this dat ze doorgaan met prikken maar ik geloof dat ik gezegd had bekijk het maar petje af voor iedereen die dit VOOR ons doet
 • Fub Wennekes

  1 jaar geleden
  Jammer dat het zo moet gaan
 • Alfred Diepeveen

  1 jaar geleden
  De rechtspraak is ziek. Je kunt zo beestachtig zijn als je wilt. Rechter stuurt je met een taakstraf je weg. Want: VVD heeft laatste jaren 8 gevangenissen gesloten. Voor een gevangenisstraf moet je meerdere mensen vermoord hebben. Rechters gaan hierin mee! De waarheid krijgt u niet meer te horen. Rutte laat wekelijks zien wat liegen is. o nee, de premier liegt nooit, hij informeert onjuist ... Wat een wereld!
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Ik wens het personeel veel sterkte, laat je niet gek maken door die paar idioten.