De motor van Jesse Bleumink uit Beltrum is in beslag genomen door de politie.
Volledig scherm
De motor van Jesse Bleumink uit Beltrum is in beslag genomen door de politie. © Politie Berkelland op Facebook

Politie pakt crossmotor af van Jesse (18) uit Beltrum: ‘Alsof ze me in de gaten hebben gehouden’

BELTRUM - Rijden zonder rijbewijs, verzekering en kentekenplaat met een crossmotor in het buitengebied. Dat is strafbaar. Jesse Bleumink (18) deed het, werd betrapt en de politie nam zijn motor in beslag. De verontwaardiging is hevig. Want uitgerekend Jesse protesteerde tegen nieuwe regels van de gemeente Berkelland rond crossen.

21 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Jankerd. Zonder rijbewijs, niet verzekerd, dus hartstikke fout Verwend watje, gauw naar mammie toe, huillie huillie, ach mamma , Jesse verdrietje.
 • J.A.M. Pastoors

  1 jaar geleden
  Een waarschuwing is hier echt niet op zijn plaats dus terecht als ze de motor in beslag nemen. Moet je maar een rijbewijs halen en de boel verzekeren..
 • Paul David

  1 jaar geleden
  Waarom het huilverhaal van deze verkeershork in de krant? Het is perfect dat hij gepakt is!
 • Hennie Brouwer

  1 jaar geleden
  Wat een jankerd. Je rijdt in een buitengebied met je crossmotor zonder geldige papieren en rijbewijs. Dan loop je het risico dat je wordt gepakt hetzij door de politie, hetzij door handhaving/boswachter. Geheel terecht dat je goed wordt aangepakt. Verstoring van wild en broedende vogels, risico op een ongeluk. Geen geneuzel dat je rustig reed. Links of rechtsom: je beging meerdere overtredingen.
 • Walter Verberg

  1 jaar geleden
  Eerst dingen doen wat niet mag en dan daarna huilen dat hij gepakt is .gewoon streng optreden tegen deze idioten die denken dat ze alles mogen

Achterhoek