Volledig scherm
PREMIUM
Wedstrijdleider Appie Firing (links), die na 27 jaar stopt, kijkt toe als de latere winnaar Arie Maatman aan stoot is tijdens het toernooi. © Bert Kamp

Strijd om Biljart Bokaal dreigt te verdwijnen

EIBERGEN - Appie Firing stopt als organisator van de Berkelland Biljart Bokaal (BBB). Als zich geen opvolger meldt voor de 71-jarige Eibergenaar valt na 35 jaar het doek voor dit toernooi.

,,Ik stop ermee", zegt Appie Firing vastbesloten, nadat hij de laatste jaren zo'n beetje in z'n eentje de kar trok. ,,Af en toe laat ik steken vallen en dat heeft met mijn leeftijd te maken. Ik kan me geen fouten veroorloven als het om moyennes gaat van spelers die zich plaatsen voor een kampioenschap. Daarmee benadeel je mensen. Ik ga dus ook niet nog een jaartje door als niemand het van me overneemt. Dan moet de stekker er maar uit."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek