Volledig scherm
De gewonde personen zijn behandeld in de ambulance. © GinoPress B.V.

Twee personen lichtgewond door brand op boot in Rekken

REKKEN - Bij een brand op een boot in het Gelderse Rekken zijn vrijdagavond twee personen lichtgewond geraakt. De brand ontstond op een boot die vlak naast een woning lag aan de Looverderweg. 

Brandweerlieden konden voorkomen dat het vuur oversloeg naar de nabijgelegen woning. De slachtoffers liepen brand- en snijwonden op, zo meldt de Veiligheidsregio op Twitter. Zij zijn behandeld door ambulancepersoneel. Door het vuur kan de boot als verloren worden beschouwd. 

Hoe het vuur precies kon ontstaan, is nog onduidelijk. Mogelijk gebeurde dat tijdens werkzaamheden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verdachte gevallen van moslimextremisme in de Achterhoek
    PREMIUM

    Verdachte gevallen van moslimex­tre­mis­me in de Achterhoek

    LICHTENVOORDE - De plotselinge verdwijning van enkele Achterhoekers doet vermoeden dat ook deze regio te maken heeft met moslimextremisme. In de gemeente Berkelland zijn in de afgelopen paar jaar enkele verdachte gevallen geweest. Volgens burgemeester Joost van Oostrum waren die op één hand te tellen, maar is het wel aanleiding om radicalisering op te nemen in het veiligheidsplan van Winterswijk, Aalten, Oost Gelre en Berkelland.

Achterhoek