Volledig scherm
PREMIUM
Tom Krooshof op de motor die ‘te ruil’ is; een Honda caféracer, bouwjaar 1987. Hij begon zijn ‘bigger-and-better-project’ met een zelfde soort vliegenmepper als hij hier in de hand heeft. © Claudia Krooshof

Van ruilen komt huilen?: Tom (21) uit Eibergen ruilt vliegenmepper voor motor

EIBERGEN - Van ruilen komt huilen, maar dat gaat niet op voor Tom Krooshof. De 21-jarige Eibergenaar wilde een jaar geleden van een overbodige vliegenmepper af en zette deze op Facebook met de vraag: wie wil er ruilen? Inmiddels is hij de eigenaar van een goed lopende motor.

Krooshof deed het idee voor zijn ‘bigger-and-better-ruilproject’ op door het kijken naar de filmpjes over Kyle MacDonald, een Amerikaan die begon met een rode paperclip en vele ruilacties later de eigenaar was van een vrijstaande woning. „Ik vond het wel lachen om te zien en dacht; waarom probeer ik dat eigenlijk niet zelf?”

De Eibergenaar had nog ergens een vliegenmepper liggen, die hij gratis gekregen had bij een bestelling en nooit gebruikte. „Ik heb er een foto van op Facebook geplaatst en gevraagd of iemand wilde ruilen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek