Volledig scherm
PREMIUM
Wilfred Brons in 2016. Hij kreeg vorige week bij de Survival Run Beltrum een haak van een blinker van een sportvisser in zijn been. © Jan Houwers

Visser die survival-atleet uitschakelde met vishaak in Beltrum meldt zich: ‘Voorlopig wel uitgevist’

BELTRUM / EIBERGEN - De visser wiens vishaakje een einde maakte aan de survivalrun voor Eibergenaar Wilbert Brons in Beltrum, heeft zich gemeld.

Hij loopt alweer hard, en is zondag tijdens de jeugdsurvivaltraining zelfs al weer over de apenhang geweest. ,,Het kriebelt nog wat. Maar het is ook wel weer gewoon lekker om te trainen”, zegt Wilfred Brons. De Eibergse survival-atleet is nog onder de indruk van de pech die hem vorige week zondag in Beltrum trof, inclusief de nasleep met media-aandacht. ,,Waarschijnlijk is het gewoon het bizarre van het geval”, denkt de onfortuinlijke sporter.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Hennie Kuiper inspecteert vernieuwde wielertocht Paaschbergs Mooiste: ‘Mannen van de jongens scheiden’
    PREMIUM

    Hennie Kuiper inspec­teert vernieuwde wieler­tocht Paasch­bergs Mooiste: ‘Mannen van de jongens scheiden’

    De kasseien van de klassieker Parijs-Roubaix staan menig wielrenner in het geheugen gegrift. De ruige ronde wordt niet voor niets de ‘Hel van het Noorden’ genoemd. Verandert de jaarlijkse tocht Paaschbergs Mooiste vanuit Lochem in de ‘Hel van de Achterhoek’, nu de route vooral over klinkerstroken gaat? ,,Wij willen de mannen inderdaad van de jongens scheiden.’’

Achterhoek