Viene (links) en Jules (rechts, Duitse Staanders) kregen woensdagmiddag tijdens het uitlaten in Vorden punaises binnen die verstopt zaten in stukjes gehakt. De ruwharige Teckel Pebbles (midden) kreeg gelukkig geen vlees te pakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Viene (links) en Jules (rechts, Duitse Staanders) kregen woensdagmiddag tijdens het uitlaten in Vorden punaises binnen die verstopt zaten in stukjes gehakt. De ruwharige Teckel Pebbles (midden) kreeg gelukkig geen vlees te pakken. © Saskia Groot Antink

Vlees met punaises gestrooid op populaire wandelroute in Vorden: ‘Mijn honden braakten ze gelukkig uit’

Groot alarm onder hondenbezitters in Vorden. Op een pad in natuurgebied het Grote Veld vonden wandelaars vleesballetjes met daarin punaises. Woensdagmiddag kregen twee honden van Saskia Groot Antink punaises binnen. Donderdagmiddag kon Carola Huiskamp vijf balletjes opruimen voordat ze door honden opgegeten konden worden.

3 reacties

 • Mick Dorland

  2 jaar geleden
  Katie, hou je aan de feiten.Een das is beschermd en een vos wordt geschoten als dat nodig is.
 • Katie Willems

  2 jaar geleden
  Er is meer toezicht nodig. Zoiets wordt ook gedaan door jagers die dassen en vossen willen doden c.q. verwonden. Een zwaar misdrijf en misselijkmakend, maar zolang er te weinig toezicht is is het heel moeilijk aan te pakken. Ik hoop dat er camerabeelden zijn.
 • L.A.ten Bhomer

  2 jaar geleden
  Dit zijn gestoorde mensen!