22-jarige vast voor zware mishandeling om vuurwerk in Bemmel én overval

BEMMEL - Een 22-jarige man uit Bemmel is vandaag aangehouden op verdenking van de zware mishandeling van een 49-jarige man in de nieuwjaarsnacht. De man zei er wat van dat drie jongeren vuurwerk naar zijn gezin hadden gegooid en kreeg vervolgens een pak slaag.

31 reacties

 • maike

  3 jaar geleden
  Daders wonen in Bemmel en zijn niet getint in dit geval
 • Bas

  3 jaar geleden
  Geweldig! Complimenten voor de politie! Jullie krijgen al zo veel onterechte kritiek te verduren. En nu maar hopen dat jullie inzet wordt beloond met flinke straffen voor dit maffe tuig.
 • Robert Steen

  3 jaar geleden
  En ook echt alle schade op dit ongelooflijke tuig verhalen!! Lichamelijke, emotionele en rationele schade! Beslag laten leggen op bankrekeningen of boedelbeslag! Dus juridisch keihard aanpakken!!
 • Lingewaarder

  3 jaar geleden
  Lezen is ook erg moeilijk. Er zijn meerdere manieren waarop je dat kunt peilen. Het aantal aangiftes is er één van, maar een andere methode is een jaarlijkse enquête onder de bevolking naar het aantal keren dat iemand zelf  dat jaar slachtoffer is geweest van een misdrijf. Die enquête wordt jaarlijks gehouden onder duizenden Nederlanders en levert exact dezelfde trend op.
 • Anthony Zacharias

  3 jaar geleden
  https://www.ad.nl/binnenland/brandbrief-ministerie-verdraait-misdaadcijfers~aa825f71/
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Betuwe