Betuws wietplantje, binnenkort grootschalig in Lingewaard
Volledig scherm
PREMIUM
Betuws wietplantje, binnenkort grootschalig in Lingewaard © DG

Alle seinen op groen voor Cannamax: legale wietkweek in Lingewaard

BEMMEL/ HUISSEN - Na de gemeente Lingewaard heeft nu ook de rijksoverheid ingestemd met legale wietkweek op het bedrijven- en tuinbouwgebied Next Garden, halverwege Bemmel en Huissen. 

6 reacties

 • bart verplak

  1 maand geleden
  Waar is de tijd gebleven dat je high kon worden van Vroege Duitsers? En dat Next Garden is meer een asfalt- en glaswoestijn.
 • Leo Pronk

  1 maand geleden
  Teringzooi ba ba! Dat ze dat in nederland toelaten. Te idioot voor woorden en het verkeer in gevaar brengen. Denk daar eens aan wiet j.nken
 • Willy Boshart

  1 maand geleden
  Als de roverheid maar een manier vindt om eraan te verdienen kan het ineens wel. Maar owee als je een paar plantjes voor eigen gebruik hebt zoals dat oudere echtpaar vorig jaar. Dan komt de politie ze uit je tuin trekken. En dat is echt niet hypocriet hoor, dat zien we helemaal verkeerd.
 • Anton van Driel

  1 maand geleden
  Als het dezelfde kwaliteit en variëteit is zoals de enige vergunninghouder van nu (bedrocan), dan houd ook ik mijn hart vast.
 • Harry Nak

  1 maand geleden
  De kwaliteit zal zeker beter worden, alleen al door het ontbreken van allerlei giftige pesticiden die door de criminele kwekers gebruikt worden. Zij geven geen zier om de giffen die hun eindgebruikers inhaleren, slechts om de kiloprijs waartegen ze hun troep kunnen verkopen aan de koffieshops.

Betuwe