Betuws wietplantje, binnenkort grootschalig in Lingewaard
Volledig scherm
PREMIUM
Betuws wietplantje, binnenkort grootschalig in Lingewaard © DG

Alle seinen op groen voor Cannamax: legale wietkweek in Lingewaard

BEMMEL/ HUISSEN - Na de gemeente Lingewaard heeft nu ook de rijksoverheid ingestemd met legale wietkweek op het bedrijven- en tuinbouwgebied Next Garden, halverwege Bemmel en Huissen. 

7 reacties

 • ben Wildkamp

  1 jaar geleden
  Leo Pronk Lekker man en gewoon geen voertuig rijden scheer nu niet alles over een kam die gene die dat wel doen onder invloed dat zijn al zowiezo het dagelijkse probleem.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Waar is de tijd gebleven dat je high kon worden van Vroege Duitsers? En dat Next Garden is meer een asfalt- en glaswoestijn.
 • Louis van Tussenbroek

  1 jaar geleden
  Teringzooi ba ba! Dat ze dat in nederland toelaten. Te idioot voor woorden en het verkeer in gevaar brengen. Denk daar eens aan wiet j.nken
 • Willy Boshart

  1 jaar geleden
  Als de roverheid maar een manier vindt om eraan te verdienen kan het ineens wel. Maar owee als je een paar plantjes voor eigen gebruik hebt zoals dat oudere echtpaar vorig jaar. Dan komt de politie ze uit je tuin trekken. En dat is echt niet hypocriet hoor, dat zien we helemaal verkeerd.
 • Anton van Driel

  1 jaar geleden
  Als het dezelfde kwaliteit en variëteit is zoals de enige vergunninghouder van nu (bedrocan), dan houd ook ik mijn hart vast.