PostNL verwijdert komende maand brievenbussen.
Volledig scherm
PostNL verwijdert komende maand brievenbussen. © Martin Ommering

Betuwe raakt 35 weinig gebruikte brievenbussen kwijt

BEMMEL/ELST - PostNL verwijdert voor eind mei 20 brievenbussen uit Overbetuwe en 15 uit Lingewaard. Deze gemeenten houden er respectievelijk 38 en 35 over. Er komt één bus bij, aan de Basilica in Elst. Reden van deze operatie is het teruglopende postverkeer.

2 reacties

 • Juske

  4 jaar geleden
  Beste A Noniem,  Dit is onmogelijk, iedere brievenbus wordt gescand bij terugkomst van de buslichting. Geen olie op het vuur gooien. U kraamt onzin uit.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Het is me opgevallen dat  de brievenbus aan de Peperstraat 2 te Oosterhout NIET dezelfde dag wordt geledigd, maar de volgende dag!!!Dan breng ik de post naar de distributiepunt waar de post elke dag wordt opgehaald.
 1. Over de kamsalamander en andere beschermde dieren die ons aardig in de weg kunnen zitten

  Over de kamsalaman­der en andere beschermde dieren die ons aardig in de weg kunnen zitten

  Beschermde dieren kunnen ons aardig in de weg zitten. Nu is er de wespendief. De zeldzame roofvogel die eerder al windmolens wist tegen te houden, blijkt ook de aanleg van zonneparken te kunnen frustreren. De wespendief is niet het enige dier dat niet houdt van verandering. Wie herinnert zich nog hoe de kamsalamander en de zandhagedis een rem zetten op nieuwe ontwikkelingen? Ken jij deze ‘blokkeerdieren’ nog?

Betuwe