Volledig scherm
Beachclub BUITEN! in Huissen. Foto: Erik van ‘t Hullenaar. © Erik van 't Hullenaar

Bij mooi weer zondag voor het eerst yoga bij beachclub BUITEN! in Huissen

HUISSEN - Liefhebbers van yoga kunnen vanaf zondag bij mooi weer om 10.00 uur aan hun trekken komen op de zonneweide bij de strandzaak BUITEN! op de weg naar het Looveer in Huissen. Lifecoach en yogadocent Carina Claassen geeft yogales op het grasveld bij het voormalige Zwanebad dat op zonnige dagen zeer druk wordt bezocht. De yogasessies gaan niet door als het slecht weer is.

BUITEN! gaat de komende tijd meer activiteiten ontplooien. Zo wordt er bij de beachclub op 31 augustus vanaf 20.30 uur een silent disco gehouden. Bezoekers dansen die avond op muziek die uitsluitend via een koptelefoon is te horen. Voor de muziek zorgen dj’s Evie en Kinki Sminki.

Bootcamp

Op dinsdagavonden en zaterdagochtenden staat Bootcamp BUITEN! op het programma. Onder leiding van fitlife-coach Rik van der Sar kunnen deelnemers zich af laten peigeren. De eerste editie wordt gehouden op 20 augustus.

Op 18 augustus wordt er een spellenmiddag gehouden. Voor kinderen vanaf zes jaar. Ze kunnen tussen 12.00 en 16.00 uur watermeloen happen, hindernisbaan, buikschuiven en kanovaren.

Buitenbios

Verder loopt eigenaar Herman Gellecum nog rond met het idee bij zijn strandtent een comedy, quiz en/of buitenbios te houden.

Yogaliefhebbers kunnen zich opgeven via info@bijcarina.nl en bootcampers bij fitlifecoach.nl/bootcamp

Volledig scherm
Strandvertier bij BUITEN! in Huissen. Foto: Erik van ‘t Hullenaar. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe