Versnipperd snoeihout bij de nieuwe biomassacentrale op NextGarden
Volledig scherm
PREMIUM
Versnipperd snoeihout bij de nieuwe biomassacentrale op NextGarden © Host

Biomassacentrale Bemmel mag blijven draaien, bezwaarmaker Vollenbroek krijgt ongelijk

ARNHEM/ BEMMEL - De provincie Gelderland heeft terecht een natuurvergunning afgegeven voor de biomassacentrale in Bemmel. De stelt de bestuursrechter in Arnhem. Een verzoek van de milieuclub Mobilisation for the Environment (MOB) om de centrale te sluiten is afgewezen. 

9 reacties

 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  De burger mag geen blokje tuinhout in zn houtkachel stoken want dat is slecht. De biomassa centrale mag versnipperde bossen uit Estland verstoken, die met diesel verstokende schepen en vrachtwagens hierheen getransporteerd zijn, want dat is goed en daarmee redden we het klimaat. Laat de domheid en de hypocrisie even goed tot u doordringen voordat u nog een keer op klimaathysterici stemt.
 • Harry Nak

  1 jaar geleden
  Goed stuk in de http://volkskrant.nl vandaag : Opinie: De weg van Rome naar Glasgow voert langs vrolijk doorconsumerend Nederland Kern van het verhaal : we rijden gewoon met z'n allen de tank leeg !
 • Ruud Berns

  1 jaar geleden
  pietje bell, zoals uw nick al deed vermoeden komt u met gewelde argumenten opdraven. Chapeau!
 • T Lamme

  1 jaar geleden
  Ik nergens een reactie van MOB. Voordat ik een conclusie kan trekken, zal ik dat willen weten. Dus mijnheer Van der Velden, gaarne uw verslag afmaken.
 • A I Anders

  1 jaar geleden
  Eindelijk krijgt deze dwaas en zijn MOB club eens ongelijk.