Boosheid in Lingewaard over hogere waterrekening

BEMMEL - Veel inwoners van Lingewaard zijn woest omdat ze de afgelopen dagen een brief van Waterbedrijf Vitens op de mat vonden, waarin staat dat ze komend jaar bijna 105 euro extra moeten betalen.

25 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  De afgelopen twee decennia werd het sociale ideaal verdrongen door het ideaal van kosmopolitisch liberalisme met rationeel eigenbelang nastrevende individuen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een kloof tussen de elite, waaronder de volksvertegenwoordigers in Lingewaard, en de burger, die zich niet meer vertegenwoordigd voelt. Die elite rechtvaardigt het handelen onder het mom van liberale democratie, maar sociale bewogenheid is aan het verdwijnen ten gunste van eigen belang, imago en ego. Dit alles leidt tot woede en machteloosheid. Dat de politiek in Lingewaard dit alles nog niet door heeft?
 • Willem

  4 jaar geleden
  Gemeente Lingewaard is transpirant achter hele dikke muren. Schaam je diep Gemeente Lingewaard, op naar het volgende.... .
 • Ram

  4 jaar geleden
  Het word nu toch wel tijd  om net zoals vroeger in Huissen de straat op te gaan tegen deze uitbuiters !! Toen hadden we nog echte betrokken politici.....Ik begrijp niet dat dit zomaar kan....
 • Leon Dekkers

  4 jaar geleden
  Nu de bevolking boos is over de extra belasting, die nu bij iedereen in de brievenbus valt, buitelen al partijen weer over elkaar heen. De een is nog meer verontwaardigd dan de andere partij. VVD staat overigens wel achter het besluit om de bevolking te laten betalen. In 2014 is de heffing van precario aangenomen in de raad met slechts 3 stemmen tegen. Deze tegenstemmen waren van D66.
 • Lingewaarder

  4 jaar geleden
  U bedoelt neem ik aan het huidige College? De raad wordt sowieso vervangen na verkiezingen, het gaat er alleen om op welke partij u stemt. Maar het huidige college(en dan met name Lingewaard Nu en VVD) hadden deze belasting bedacht, dus neem dat dan mee in uw overwegingen.

Betuwe