Bowlers zonder accommodatie na sloop van De Wanmolen in Zetten.
Volledig scherm
Bowlers zonder accommodatie na sloop van De Wanmolen in Zetten. © DG

Bowlingclubs met rug tegen de muur

ZETTEN - Drie bowlingverenigingen en de bridgeclub in Zetten kunnen geen kant op.  Voor bridge en bowling is straks geen plaats meer.

4 reacties

 • Peter Maassen

  4 jaar geleden
  Natuurlijk, maar een Dorpshuis is er niet direct voor sportverenigingen. Dat er in de nieuwe Wanmolen genoeg zaalruimte moet zijn om aan kleine verenigingen, Dorpsraad etc. komt is hoop ik voor de politiek ook vanzelfsprekend.Koelhuis is particulier eigendom. 
 • piet janssen

  4 jaar geleden
  Gemeenteraadverkiezingen zijn zo, laat de bevolking meteen beslissing via een referendum wat die willen. Nu heeft er een adviesbureau erover heen gekeken, kijken alleen waar ze het meesten geld kunnen halen, zo werken adviesbureau’s. En de politiek is, ik zit op de plaats, mijn baan en hou de rug vrij! Laat de politieke partijen nu spreken, gaan ze voor behoud of afbreuk! Eerlijk het geld bepaald!
 • Willem Melst

  4 jaar geleden
  Goede suggestie Peter, maar dan aan de overkant gelijk van het 'koelhuis' een jongerensoos maken. Maar een dorpshuis hoort in een centrum en dan horen daar ook de goedlopende verenigingen welkom te zijn.
 • Peter Maassen

  4 jaar geleden
  Het zou mooi zijn als op het kavel aan het spoor, tegenover het zwembad een bowlingbaan en squashcentrum zou komen. De gemeente zou daar als grondeigenaar een rol kunnen spelen in het financieel exploitabel maken. 

Betuwe