Volledig scherm
De rechtbank in Arnhem. © ANP

Cel voor Oosterhouter wegens ontucht met 4 meisjes

ARNHEM/ OOSTERHOUT - Een 47-jarige man uit Oosterhout is woensdag door de rechtbank in Arnhem veroordeeld tot een celstraf van 30 maanden, waarvan 12 voorwaardelijk, wegens ontucht en het bezit van kinderporno. 

De man erkende 2 weken geleden, tijdens de inhoudelijke behandeling van de strafzaak, schoorvoetend schuld: ,,Het werd een obsessie voor me.’’

Geheime camera's

De Oosterhouter zou met zeker 4 meisjes uit het dorp, waaronder zijn buurmeisje, ontucht hebben gepleegd. Dat gebeurde soms zelfs in het bijzijn van zijn eigen kinderen, die niets in de gaten hadden. Ook zou hij onder meer zijn eigen nichtjes tijdens het omkleden hebben gefilmd: zo had de man in een horloge en pen geheime camera's geïnstalleerd.

De man erkende 'van zichzelf te schrikken': ,,Het wond me op, het is niet anders. Ik heb er heel veel spijt van.’’

Volgens de rechtbank is behalve de celstraf een intensieve behandeling voor de Oosterhouter noodzakelijk, om zo de kans op herhaling te verkleinen. Ook moet de man de slachtoffers een schadevergoeding van ruim 8.000 euro betalen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe