De beste wensen van de burgemeester van Lingewaard

videoBEMMEL - Wat brengt 2018? Geluk en voorspoed? Marianne Schuurmans, de burgemeester van Lingewaard, heeft een videoboodschap.

6 reacties

 • Willem

  4 jaar geleden
  Onze burgemeester met haar wedhouders zouden eens meer spiegels op moeten hangen.  
 • Kees

  4 jaar geleden
  Burgemeester is net als de politie agent, door de bureaucratie niet meer geloofwaardig!Dit gezegd  met alle respect vooral voor de agent en in tweede instantie de burgemeesters 
 • P. Willems

  4 jaar geleden
  Lingewaard staat voor iedereen klaar maar het nieuwjaar is niet goed gestart. Een vader met 2 kinderen wordt zo ernstig mishandeld dat de traumaheli ingezet moet worden. Nog geen 2 uur later en 200 meter verderop wordt een moeder met kind seksueel mishandeld! Van alle daders kunnen we vaststellen dat ze niet uit Canada komen. Deze 2 misdaden hakken er bij mij aardig in als burger van Lingewaard. Hoop dan ook dat veiligheid ook met de nieuwe A15 niet in het gedrang komt. 
 • Paul

  4 jaar geleden
  Wie zit op deze open deuren te wachten???
 • Sabrine Driesen

  4 jaar geleden
  Klaarstaan voor elkaar? Ik ken mijn Naaste hoor. Zo goed dat het dagelijks leven van mij en mijn dochter radicaal verstoord is. Maanden niet slapen en altijd alert zijn eisen z.n tol. Maar wie staat er voor ons klaar? Ik hoop dat u in 2018 wel veilig en vrij bent.. dit was ons namelijk in 2017 ontnomen en dat in uw Lingewaard. 

Betuwe