De Betuwe op fruitkistjes levensgroot zichtbaar in het Betuws Wijndomein in Erichem
Volledig scherm
PREMIUM
De Betuwe op fruitkistjes levensgroot zichtbaar in het Betuws Wijndomein in Erichem © William Hoogteyling

De Betuwe is een toeristische troef, ook in coronatijden

DODEWAARD/ ELST - De Betuwe als vakantiebestemming? Het is zeker nog geen Veluwe of Noordzeekust, maar de toerist weet de weg naar het gebied steeds beter te vinden. Richard de Bruin van Bureau Toerisme Rivierenland en Bas van Es van Toerisme Arnhem, Nijmegen, Betuwe dansen op het koord van verschillen en overeenkomsten tussen beide gebieden. 

6 reacties

 • Jack Hendriks

  4 maanden geleden
  Vind het heerlijk om in Huissen te wonen . Echt een klein stadje met een heerlijk oud centrum . Poort van de Betuwe en stadje van plezier . Straks hopelijk alles weer openen dan kan het feest weer beginnen!!
 • FW Popma

  4 maanden geleden
  Geweldig de Betuwe. Heb er meer dan 20 jaar met plezier gewoond. Nu is het compleet verpest. Begint al bij Geldermalsen met de windmolens. Dan bij Echteld weer een stel. Een natuurlijke dijk wat de Betuweroute is. Waar zijn de mooie boomgaarden ?
 • Bart Jansen

  4 maanden geleden
  Lijkt mij wel ja Zo leuk is de Betuwe niet.. Zeker niet voor een vakantie.
 • B. van Andel

  4 maanden geleden
  Als de corona weer een beetje voorbij is, gaan de mensen toch weer massaal naar het goedkope buitenland.
 • Michael Stam

  4 maanden geleden
  Nu maar hopen dat de Neder-Betuwe meeleest en inhaakt op deze trend. Dus tijd om even buiten de bijbel te denken, en actie te ondernemen met (veilige) fietspaden en wandelpaden. Want daar ontbreekt het heel erg aan.

Betuwe