Dode schapen bij Goudje en Dirk van der Grift in Hemmen, vermoedelijk is een wolf de dader
Volledig scherm
PREMIUM
Dode schapen bij Goudje en Dirk van der Grift in Hemmen, vermoedelijk is een wolf de dader © VidiPhoto

De schapen van Goudje en Dirk werden doodgebeten
door een wolf: ‘Hoop dat het beest verdwijnt uit Nederland’

HEMMEN/DODEWAARD - Zeven dode schapen in één nacht, de rest van de kudde op de vlucht. Het vermoeden bestaat dat de wolf in Hemmen is opgedoken om daar z'n slag te slaan.

16 reacties

 • Jules Vismale

  4 dagen geleden
  @Henry Ebbers, gaat deze vlieger anders ook op voor de talloze relschoppers die het coronavirus misbruikten om complete steden in Nederland te gaan terroriseren door middel van vandalisme, vuurwerkbommen. plunderingen, geweld tegen ambtenaren in functies, onschuldige winkeliers en voorbijgangers? De schade die dit uitschot heeft aangericht loopt in de tonnen maar zodra je zou verkondigen dat die lui moeten worden afgeschoten is dat weer tegen het zere been van links die ook tegen wolven zijn!
 • Gerrit Louter

  4 dagen geleden
  Je zal maar Klaas de Houthakker heten , en niet verder kunnen kijken dan je neus lang is , en niets anders kan doen dan een partij onzin uit kramen...? dan baal je.....!
 • Henry Ebbers

  5 dagen geleden
  De kosten en het leed verhalen op iedereen die de wolf wil laten blijven. De groene idioten die houden van moorden en laten lijden, moeten gewoon opdraaien voor alle kosten. Anders afschieten
 • Jules Vismale

  5 dagen geleden
  Mag ik even aan de wolvenhaters vragen (ik hou trouwens zelf ook niet bepaald van doodgebeten schapen) wat voor nut wij mensen hier tegenwoordig hebben in Nederland? Bepaalde "beschaafde" personages maken hier namelijk door het coronavirus complete steden onveilig, richten talloze vernielingen aan, plunderen werkende ondernemers, belagen hulpverleners en politieagenten en als ze gepakt worden gaat dat schorem zich zelfs nog gedragen als een stel kleuters! Of moeten die ook worden afgeschoten?
 • J. Zomers

  6 dagen geleden
  Schapenvlees vind ik niet lekker, misschien dat ik wolvenvlees wel lust?

Betuwe