Dirk en Goudje van der Grift nemen bij hun boerderij op de rand van Hemmen en Dodewaard de schade op.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk en Goudje van der Grift nemen bij hun boerderij op de rand van Hemmen en Dodewaard de schade op. © VidiPhoto

De wolf laat zijn sporen na in de Betuwe: de één juicht, de ander vreest

HEMMEN/ ANGEREN/ HOMOET - Is de hoogstwaarschijnlijke komst van een wolf in de Betuwe - die woensdag- op donderdagnacht zeven schapen doodbeet in Hemmen - een zegen voor moeder natuur of een bedreiging van het agrarisch leven? De meningen lopen uiteen.

7 reacties

 • Jules Vismale

  1 jaar geleden
  En bepaalde groeperingen uit het oosten willen ook dolgraag naar Nederland komen of worden hier uitgezet en welke gevolgen dat heeft daar kunnen we allang over meepraten in overvolle asielzoekerscentra's. Daar komt nog bij dat 40 jaar geleden al in een natuurboek stond dat wij mensen elk roofdier zien als gemeen, kwaadaardig, moordlustig enz. terwijl we van lieve dieren houden die ook problemen kunnen geven! Wilde dieren kun je alleen niet gaan beoordelen zoals in tekenfilms van Walt Disney.
 • Wouter Steman

  1 jaar geleden
  Van Dorland is een boa, dat is echt totaal iets anders dan een boswachter. Laat die man zich bij zijn eigen vak houden. Een wolf hoeft maar één schaap dood te bijten of hij komt in het journaal. Maar loslopende honden zijn volgens schapenboeren een veel groter probleem. Honden bijten elk jaar duizenden schapen dood, mogelijk zelfs 4000 tot 13.000.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Wat een sensatieartikel weer. Het wordt ook maar van één kant belicht.
 • Jan den Tien

  1 jaar geleden
  Corona is ook weer terug. Moeten we blij zijn met zaken die schadelijk zijn? Dacht het niet.
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Begrijp eigenlijk niet wat sommige mensen in dit dier zien , dat niet moord omdat het honger heeft , maar het gewoon voor z,n plezier doet...! als een mens dat doet gaat hij de gevangenis in...! maar deze moordenaar mag zijn gang gaan...! hoe gestoord moet je dan wel niet zijn als je dit mooi vind...! dan ben je zelf n.l ook een gevaar voor de maatschappij....en hebt je de zelfde ziekelijke kronkel in de hersenpan...en dat vernemen we helaas maar veel te vaak in de media..