Op bedrijventerrein De Aam mogen in parkeervakken alleen personenauto's parkeren. Vanaf volgende week krijgen andere voertuigen, zoals deze bestelbus, een boete.
Volledig scherm
PREMIUM
Op bedrijventerrein De Aam mogen in parkeervakken alleen personenauto's parkeren. Vanaf volgende week krijgen andere voertuigen, zoals deze bestelbus, een boete. © Rolf Hensel

Deze week nog een waarschuwing voor foutparkeerders op De Aam, vanaf volgende week een boete

ELST - Foutparkeerders op bedrijventerrein De Aam krijgen nu nog een waarschuwing, vanaf volgende week volgen er boetes. Bedrijven op het Elster bedrijventerrein klagen steen en been over de veiligheid op het terrein vanwege foutparkeerders. Overbetuwe scherpt het parkeertoezicht op De Aam daarom per direct aan. 

6 reacties

 • John Bluhmen

  1 maand geleden
  Er is nog niets veranderd. De bussen staan er nog net zo!
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  foutparkeerkeerders zouden in het hele land aangepakt moeten worden. het is tegewoordig schering en inslag. parkeren is tegen woordig een kunst geworden. auto's worden gewoon her en der neer geplant en niet meer netjes in een parkeervak neergezet.
 • Frans Bonnes

  2 maanden geleden
  @ J W Dob: klopt gedeeltelijk, want verder staat er dat het alleen voor auto's is. Dus niet alleen voor personen auto's. Er zijn ook borden voor vrachtauto's (specifiek zo genoemd) en voor autobussen (idem) Ik mag er dus met mijn grijskenteken auto gewon parkeren net zoals die bus, mits het geen vrachtauto is.
 • Jan Willem Dob

  2 maanden geleden
  Frans Bonnes; Nederlands verkeersbord E8 - Parkeergelegenheid alleen bestemd voor de voertuigcategorie of groep voertuigen die op het bord is aangegeven
 • John Bluhmen

  2 maanden geleden
  De bestuurders vd pakketbussen zetten overdag hun auto op die plek. In de loop vd middag staan ze er weer.