Volledig scherm
De rechtbank heeft bewoner Bart van Campen van het chaletpark in Oosterhout in het gelijk gesteld. © anp

Directie van chaletpark Oosterhout haalt bakzeil

OOSTERHOUT - De directie van een chaletpark in Oosterhout krijgt het voor de kiezen. Ze moeten bewoner Bart van Campen bijna 11.000 euro terug betalen.

Het net sluit zich langzaam rond de zussen Mieke van Tergouw en Marjan Greveling- Van Tergouw, ofwel: de directie van Residence Tergouw in Oosterhout. Bewoner Bart van Campen is grotendeels in het gelijk gesteld door het kantongerecht in Nijmegen.

Tweede zaak

 In de tweede rechtszaak, aangespannen door 73 bewoners (van de 115 leden van de bewonersvereniging) wegens ten onrechte verstuurde energierekeningen, is nog geen uitspraak gedaan. In het park zijn 216 chalets bewoond.

Grond gepacht

Quote

Persoon­lijk zit ik nog in de rare situatie dat mijn huurcon­tract voor de grond onder mijn chalet al in 2014 is beëindigd.

Bewoner Bart van Campen

De directie van het park moet Bart van Campen bijna 11.000 euro voor ten onrechte verstuurde rekeningen terug betalen. ,,Over dat aspect ben ik tevreden’’, zegt hij over de zaak die hij als privépersoon heeft gevoerd. ,,Persoonlijk zit ik nog in de rare situatie dat mijn huurcontract voor de grond onder mijn chalet al per 31 december 2014 is beëindigd.’’

De Residence Tergouw werd in de jaren zeventig gebouwd als recreatiepark, permanente bewoning werd gedoogd. In 2015 legaliseerde de gemeente de Residence. Daardoor is het nu een wijk van Overbetuwe. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe