Dodelijke schietpartij Huissen: ‘Agenten spraken die middag al met verdachte, slachtoffers familie van zijn vriendin’

video en updateHUISSEN - De dodelijke schietpartij vrijdagavond in Huissen is het dramatische gevolg van een ruzie in de relationele sfeer. Dat vertellen buurtbewoners. Ook zouden agenten die middag al een gesprek hebben gevoerd met de verdachte.

4 reacties

 • Frans Bonnes

  1 jaar geleden
  @Dirk Peters. "Dit had voorkomen kunnen worden" vertel eens wat hadden de agenten dan moeten doen. Als iemand niet geholpen wil worden kunnen zij hem niet dwingen en/of opsluiten. Daar is wel iets meer voor nodig dan onderling ruzie hebben, in een relatie / familie. En op zoek gaan naar een wapen moet natuurlijk wel een aanleiding voor zijn en een huiszoekingsbevel.
 • M v.d. Boom

  1 jaar geleden
  jeetje, elke dag zie je allemaal foto's en filmpjes van bijna ongelukken , en nu is er eens een keer iemand dood en amper filmpjes/foto's. Helaas wonen er te weinig mensen met een mobieltje in Huissen
 • Adrie Van der Niet

  1 jaar geleden
  Ramptoeristen “Honderden mensen ( Huessenaren?) hebben de verrichtingen van de politiecel het arrestatieteam terplekke op de voet gevolgd” aldus bericht in de Gelderlander. Wat bezielt deze mensen?
 • Richardson D

  1 jaar geleden
  ,,Maar de agenten zeiden ook dat ze hem wilden helpen bij het zoeken naar een oplossing. Maar daar wilde hij niets van weten.”?? En dus vertrokken de agenten maar weer? Met als gevolg een schietpartij waarbij een dode te betreuren valt. Dit had voorkomen kunnen worden.