Volledig scherm
Bedrijventerrein Houtakker II in Bemmel in aanbouw. © Erik van 't Hullenaar

Drie opties voor ontsluiting bedrijventerrein Bemmel

BEMMEL - Wordt bedrijventerrein Houtakker II in Bemmel ontsloten via de Karstraat? Lingewaard wil weten wat de gevolgen daarvan zijn en laat daarom een adviesbureau onderzoek doen.

Er zijn drie varianten mogelijk: een volledige aansluiting, geen aansluiting of een selectieve aansluiting, wat wil zeggen alleen voor de brandweer en aan aangrenzende transportbedrijf Derks. De gemeente Lingewaard presenteert de bevindingen van het adviesbureau kort na de zomervakantie. 

Voor bouwverkeer is een tijdelijke weg aangelegd met betonplaten. Deze inrit verliest zijn functie als de aansluiting van de Houtakker op de Van Elkweg er is. 

Over circa twee weken start de bouw van het Europese distributiecentrum van Rent-All op de Houtakker II. De bouw zal circa een jaar in beslag nemen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe