Drone boven Huissen: contrast tussen nijverheid en hoog water

videoHUISSEN - Jesty Moeliker uit Huissen vond het te mooi om te laten schieten. Daarom bracht hij met een drone het gebied boven Huissen in beeld. Ingegeven door de hoge stand van het water. 

„Ik ben naar de Looveerweg in Huissen gereden om het heft in eigen handen te nemen. Op het moment dat je op een paar honderd meter hoogte hangt, zie je pas echt de impact van het hoge water”, zegt Moeliker, die een bedrijf heeft in videoproducties en artistieke fotografie: BVRLYX Productions.

Moeliker is blij dat hij boven Huissen kon vliegen. In Huissen is er een klein stukje waar vliegen is toegestaan, in Angeren is het niet toegestaan. In Arnhem is vliegen verboden vanwege vliegveld Terlet. Nu wilde ik het contrast in beeld brengen tussen nijverheid, hoog water en de ‘bewoonde wereld’, in dit geval dus Huissen.”

Volledig scherm
Fragment uit de drone-opnames van het hoogwater bij Huissen. © Jesty Moeliker/BVRLYX Productions
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe