Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © REUTERS

Droom van pupil van woongroep in Huissen wordt nachtmerrie begeleidster: ‘Aangifte uit wraak’

ARNHEM/HUISSEN - Ze was zijn droom, maar onbereikbaar. Een 24-jarige vrouw, die als begeleidster werkte bij een woongroep in Huissen, moest zich daarom gisteren bij de rechtbank verantwoorden voor ontucht met de jongen.

4 reacties

 • Peter Van Brakel

  2 maanden geleden
  Het is tricky van beide kanten. Maar vandaag de dag slaan we helemaal door en is iets al snel ontucht of ongewenst gedrag. Ik had vroeger op het voortgezet onderwijs een jonge lerares en weet zeker dat het gross van de klas ontucht niet erg had gevonden
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Jess Hoo, maar hoe komt een rechter achter de waarheid? Vaak zijn er geen getuigen. Gevolg zal wel zijn dat er steeds minder mensen in deze branche willen werken.
 • Jess Hoo

  2 maanden geleden
  Ik sluit mij aan bij Heino. Hoe gemakkelijk is het om iemand te beschuldigen en hoe moeilijk is het om van die blaam te zuiveren als blijkt dat het niet zo is. Dus geen eigen rechter spelen maar dit overlaten aan de echte rechter.
 • Heino Zegveld

  2 maanden geleden
  Dit is wat er dus nu regelmatig gebeurd. Als iemand zijn zin niet krijgt, dan volgen beschuldigingen. En die persoon moet dan maar bewijzen dat hij of zij onschuldig is. Maar is wel beschadigd. Maar volgens mij is het andersom. ( wel buiten beschouwing gelaten als er echt iets is gebeurd) wat zou het mooi zijn als deze berichten pas naar buiten komen als er meer duidelijkheid is. Beter voor alle partijen.