Volledig scherm
De BMW X5, die moeilijk te blussen was, kan als verloren worden beschouwd. © Dylan Jünemann/Persbureau Heitink

Dure BMW gaat in vlammen op in Bemmel

BEMMEL - Een felle brand heeft een BMW X5 verwoest in de nacht van zondag op maandag aan de Pomona in Bemmel. De brandweer had behoorlijk wat moeite met het blussen van het vuur.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al metershoog boven de BMW uit. De brandstoftank van de auto was vermoedelijk gesmolten, waardoor brandstof onder het voertuig door bleef branden. 

De brandweer bluste eerst met water en daarna met schuim. Na ruim twintig minuten was het vuur gedoofd. Van de BMW bleef weinig over.

Dakgoot weggesmolten

De autobrand in Bemmel werd rond 02.50 uur ontdekt. Er werd direct alarm geslagen. De BMW stond naast een achtertuin van een woning geparkeerd. Door de hitte van de brand is de dakgoot van een schuurtje grotendeels weggesmolten.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand, die nu nog onduidelijk is. Mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe