Zeker 10 procent van de Betuwse basisschoolleerlingen gaat onder de noemer noodopvang tijdens deze lockdown tóch naar school.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeker 10 procent van de Betuwse basisschoolleerlingen gaat onder de noemer noodopvang tijdens deze lockdown tóch naar school. © S

Eén op tien Betuwse kinderen gaat ondanks de lockdown toch ‘gewoon’ naar school

ELST / HUISSEN - Naar schatting zeker één op de tien basisschoolkinderen in Overbetuwe en Lingewaard komt deze en volgende week toch naar school. Dat is volgens de overkoepelende schoolbesturen iets meer dan tijdens de eerste lockdown van afgelopen voorjaar. 

2 reacties

 • Mari

  2 maanden geleden
  Als je een vitaal beroep heb is het zekers een goed initiatief. Ook voor alleenstaande moeders, niet iedereen kan de keuze maken om thuis te werken.
 • G Elderlander

  2 maanden geleden
  Ja, en bij sommige scholen is dit nog veel hoger. Soms is 25 tot 30 procent van de leerlingen 'gewoon' op school. Dit is toch echt niet de bedoeling! Houd uw kinderen thuis! Het is zeker makkelijk om van ze af te zijn en naar school te brengen maar nogmaals; dit is NIET de bedoeling. Straks besluit de regering dat er helemaal geen opvangmogelijkheid meer is, dan is dat jullie eigen schuld. Ik weet ook dat werkgevers moeilijker gaan doen over het thuiswerken.
 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open

Betuwe