Elst en Arnhem verbonden met een fraaie, 2.0-slingertunnel

videoELST/ ARNHEM - Glooiend en slingerend onder het drukste tweesporige treintracé van Nederland door: Elst en Arnhem-Zuid zijn vanaf maandag weer via de aloude Rijksweg-Noord met elkaar verbonden. De Grifttunnel is klaar, als laatste vervanging van alle overwegen tussen Arnhem en Nijmegen. 

10 reacties

 • de Jong

  1 maand geleden
  Wat heeft Elst toch met slinger tunnels, tweede tunnel waar je met verhoogde gevaarzetting door heen rijdt
 • Bert d.V

  1 maand geleden
  Wat een onderbuik gevoelens weer in de reacties. De tunnel 'lijkt' te smal, je 'knalt' tegen de wand? Onzin.. want in de Willemstunnel blijkt uit onderzoek na de ongevallen nooit de tunnel de oorzaak te zijn maar de bestuurder. Niet bezig met autorijden maar met kletsen, telefoneren, te hard rijden, etc. En beste Geert... Hoezo is de slingertunnel ns-elst een probleem voor voetgangers? Die mogen er niet in. Zij kunnen oversteken met lift e\o trap bij het station zonder fietspad op te moeten.
 • Peter Broek

  1 maand geleden
  Ten eerste complimenten: mooi geworden. Ten tweede nu nog zorgen dat ook voetgangers veilig door de tunnel kunnen. Die zijn vreemd genoeg vergeten! Onmisbare schakel voor een beweegvriendelijke omgeving vol 'ommetjes'. Lijntje trekken op fietspad voor scheiding fietsers en voetgangers of wachten tot er een paar ebikers / speed-pedelecs achter op voetgangers zijn geknald?
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Leuke uitnodiging voor graffiti spuiters.
 • Geert kolks

  1 maand geleden
  Zo had de slingertunnel bij het station ook kunnen zijn i.p.v. de aparte fietstunnel die ze daar gemaakt hebben met problemen voor de fietsers en wandelaars. Ook moet er nu een nieuwe weg en fietspad geregeld worden .Mag allemaal wat kosten. Met dank aan het vorige gemeentebestuur.

Betuwe