De naam van Louis Hegeman en zijn geboorte- en sterfdatum zijn kapotgeslagen.
Volledig scherm
De naam van Louis Hegeman en zijn geboorte- en sterfdatum zijn kapotgeslagen. © DG

Familie ten einde raad na zoveelste keer dat graf wordt vernield

HUISSEN - Erica Hegeman uit Huissen is ten einde raad. Eerste paasdag ontdekte ze dat de laatste rustplaats van haar vader Louis Hegeman en haar oma Marie van Geelen opnieuw is vernield. Drie jaar geleden werd de urn van haar vader al  gestolen.

7 reacties

 • boosterrolla

  4 jaar geleden
  Je kan overal wel camera's dan gaan ophangen. Met zijn allen ervoor zorg dragen dat mensen meer hun verantwoordelijkheid nemen, goed en fatsoenlijk opgevoed worden lijkt mij zinvoller...
 • Burger Zorgzaam

  4 jaar geleden
  Onvoorstelbaar toch zoiets, hoe haalt iemand het in zijn hoofd het graf van iemand te vernielen. Onvoorstelbaar verdriet voor de nabestaanden. Waarom worden er geen (nacht-) camera's opgehangen op begraafplaatsen, er worden zo vaak vernielingen aangericht, in zo'n tijd leven wij inmiddels.  Ik hoop voor de nabestaanden dat de dader(s) snel worden opgepakt en zwaar worden veroordeeld.
 • Jansen

  4 jaar geleden
  Vreselijk! Als er niet meer graven vernield zijn, zal dit inderdaad een gerichte aktie zijn van een heel zielig en respectloos persoon. Ook al had je problemen met iemand, hoe respectloos ben je als je iemand op zijn laatste rustplaats aanvalt! Ik hoop dat de dader gepakt wordt. Heel veel sterkte.
 • Frankie

  4 jaar geleden
  Wat triest de mensen die dit op zn geweten heeft. 
 • Bibi

  4 jaar geleden
  Lijkt inderdaad een gerichte actie. Misschien iemand die problemen had met vader? Sterkte.

Betuwe