Ruth en Marnix de Leeuw hebben een kleine caravan die ze stallen bij caravanstalling Lingewaard. Die gaat nu dicht, waardoor ze druk op zoek zijn naar een andere plek.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruth en Marnix de Leeuw hebben een kleine caravan die ze stallen bij caravanstalling Lingewaard. Die gaat nu dicht, waardoor ze druk op zoek zijn naar een andere plek. © Gerard Burgers

Gebruikers overvallen door sluiting Caravanstalling Lingewaard: ‘Een aderlating? Een ramp!’

BEMMEL - Totaal onverwacht moeten honderden mensen snel op zoek naar een andere plek om hun camper, caravan of oldtimer te stallen. Caravanstalling Lingewaard sluit de deuren en dat levert kopzorgen op. 

17 reacties

 • Thea Hanegraaf

  3 weken geleden
  Sterkte Bob
 • D Dam

  1 maand geleden
  Uhh lex, normaliter betaal je ook voor het gehele jaar. Daar verandert niets aan! Het is u probleem dat u geen ruimte heeft! Koop dan geen caravan als je hem niet kwijt kunt. Als de stalling afbrand gebben ze het ook gedaan dus zeik niet op een top ondernemer! En daar bedoel ik Theo mee want Tom is op weg de boel al aardig te verknallen!
 • Lex Jansen

  1 maand geleden
  Nog erger is natuurlijk dat de fa Van Dalen zegt NIETS terug te betalen als je eerder een andere stalling vind. Schande! Wat een geldzucht en gebrek aan empathie voor de zorgen die ze hun 1400 trouw betalende huurders bezorgen.
 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Ik zie wel een kans voor ondernemers die een sleurhutverhuurbedrijf willen exploiteren. Je huurt gewoon voor een periode een caravan of camper. Hoe moeilijk kan het zijn? Geen zorg om parkeren of opslag, bij je huis mag ie maar drie dagen zichtbaar zijn. De ondernemer heeft ergens een loods met sleurhutten.
 • M.J. Jansen

  1 maand geleden
  Tentje kopen.

Betuwe