Geld voor dorpensingel komt er

BEMMEL - Het ziet ernaar uit dat de provincie Gelderland toch de 2,8 miljoen euro gaat betalen die nodig is voor aanleg van de Dorpensingel-Oost. Om het bedrag is gevraagd door Lingewaard en Nijmegen die zelf de begroting niet sluitend krijgen.

3 reacties

 • Theo

  3 jaar geleden
  Goed dat de Dorpensingel er komt, fout dat de Provincie daaraan mee gaat betalen-vooral Nijmegen heeft steken laten vallen qua infrastructuur ! Terecht als mensen in Babberich zich afvragen waarom de pro-vincie wel betaald aan de Dorpensingel en niet haar verantwoordelijkheden pakt rondom Babberich-om maar een plaats te noemen !
 • ineke

  3 jaar geleden
  Foute politiek,  en logisch dat ook andere gemeente's in Gelderland nu gaan aankloppen voor aanleg van lokale wegen, waar zogenaamd geen geld voor is. Als er maar "druk uit het gebied komt".  Precedentwerking.  
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Goed dat nu ook de provincie mee werkt bij de aanleg van deze belangrijke ontsluitingsweg. Bij de aanleg van nieuwe woonwijken wordt door de gemeenten hopelijk voortaan meer rekening gehouden met de benodigde infrastructuur. Nijmegen maar ook Lingewaad hebben daar de laatste decenia steken laten vallen. Wel huizen bouwen maar geen goede ontsluitingswegen aanleggen kan niet.
 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. TERUGKIJKEN | Dit was het landbouwdebat
  Play

  TERUGKIJ­KEN | Dit was het landbouwde­bat

Betuwe