Er is weer hoop voor een centrum met winkels en diensten in Heteren.
Volledig scherm
Er is weer hoop voor een centrum met winkels en diensten in Heteren. © Dorpsraad Heteren

Heteren krijgt alle medewerking voor een dorpshart

HETEREN - Heteren staat niet langer moederziel alleen in de strijd om een centrum met winkels. Het idee is dat specialisten op het gemeentehuis en politici actief meedenken.

5 reacties

 • Peter Maassen

  4 jaar geleden
  Houdt het kopen van de grond nu in dat er ook geen woningen gebouwd gaat worden totdat de geplande winkelmeters verkocht/verhuurd zijn? Welke termijn heeft de gemeente gesteld om dit dode paard te reanimeren? Ambtenaren kosten tenslotte ook geld. 
 • Martin Knippers

  4 jaar geleden
  Kijken naar wat er is, ipv naar wat er niet is, realistisch en haalbaar. Een doel is een begin en niet het eind. 
 • Theo

  4 jaar geleden
  Een mogelijkheid voor kleinere kernen om toch winkels binnen te halen zou goede parkeervoorzieningen (en regio-functie, bereikbaarheid) kunnen zijn. Zetten heeft nu een regio functie-winkels erbij in Heteren zet Zetten (iets) onder druk (tenzij er woningen/kopers bij komen).
 • Twan

  4 jaar geleden
  Tja de inzet is hard verwarmend. De realiteit keihard: de markt bepaalt!!! Lijkt me vanuit de gemeentelijke overheid wel verstandig om op geen enkele wijze aansprakelijk te zijn v.w.b. eventuele tekorten van de Stichting. De constructie met Stichtingen heeft nl. al op veel plaatsen geleid tot grote (financiële) problemen voor participerende gemeenten!!!!
 • Theo42

  4 jaar geleden
  Als de Heternaren vervolgens de boodschappen halen bij de goedkopere winkels buiten Heteren, dan is het snel over met de nieuwe zaken.

Betuwe